WhatsApp

04-02291214

E-mail

info@holtrelax.nl

Het is feest! Want ik ben vandaag 30 jaar geworden! En dit vier ik met het introduceren van een nieuwe behandeling. De Holt&Relax Stretch! Voor iedereen die zich ook een jaartje ouder voelt of voor wie zich soepeler én sterker wil voelen!

Bij de Holt&Relax Stretch behandeling worden je spieren gerekt en gewrichten naar hun eindstanden gebracht. Ik maak gebruik van (jawel) Hold and Relax technieken. Dit is een vorm van PNF, wat staat voor Proprioceptive Neuromuscular Facilitation. Een stretchtechniek waarbij je de range of motion kan vergroten. Hierbij vraag ik om bepaalde spieren vanuit een gerekte positie aan te spannen terwijl ik tegendruk geef. Vervolgens vraag ik om weer te ontspannen en breng ik de spieren verder op rek. Dit helpt om de bewegingsuitslag te vergroten en tegelijkertijd de spieren te versterken! Dus wil jij graag de belastbaarheid van je spieren vergroten én minder last hebben van die stijfheid? Dan is de Holt&Relax Stretch wat voor jou!

En omdat het feest is vandaag, hoort er natuurlijk ook leuke actie bij. Boek nu de Holt&Relax Stretch behandeling van 30 min en ontvang 30% korting! In plaats van €28,00 is deze behandeling tijdelijk €19,60!

Wil je na de stretching nog wat meer ontspannen? Boek dan de combi behandeling Holt&Relax Stretch 30 min + ontspanningsmassage 30 min. Ook deze behandeling is tijdelijk met 30% korting, i.p.v. €47,50 betaald u €33,25!

Aanbevolen artikelen