WhatsApp

04-02291214

E-mail

info@holtrelax.nl

Cuppingmassage is een Oosterse massagetechniek waarbij cups op de geoliede huid worden geplaatst en vacuüm trekken. Door vervolgens met de cups te schuiven over de huid worden de huid en verklevingen los gezogen. De doorbloeding wordt zo sterk gestimuleerd en gifstoffen worden naar de oppervlakte gebracht. Cuppingmassage hoeft niet pijnlijk te zijn en ook is het niet noodzakelijk om er grote rode/paarse vlekken van te krijgen. Ik gebruik meestal één of twee cups waarbij ik over de huid glijd terwijl de cup vacuüm is getrokken op de huid. Bij een flinke spierknoop of erg stug bindweefsel is het mogelijk om een cup 5 á 10 min te laten staan. Dit zal ik altijd in overleg doen. Komt u voor een ontspanningsmassage maar bent u erg nieuwsgierig naar de cuppingmassage? Laat het mij dan weten, dan kan ik het u laten ervaren!

Aanbevolen artikelen